Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Öğrencilerden

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İKSV 2’nci Tasarım Bienali’ne “Seksek” adlı filmle katıldı

Gönderen: Tarih: 10 Kasım 2014 – 12:46Yorum Yok

sinemaatolyesi-DÜ-İKSV

Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi İKSV Tasarım Bienali Akademi Programına; Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Seksek” adlı kısa film ile katıldı. “Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil” konseptiyle hazırlanan “Seksek” adlı filmin senarist ve yönetmeni Grafik Bölümü 2nci sınıf öğrencisi Gökcem Yazıcı, görüntü yönetmeni ve kurgu Mehmet Can Yüksel, Kamera Asistanı Selin Gizem Yüksel, senaristi Kerem Şahintürk, müziği Evgeny Grinko, asistanı Grafik Bölümü 2nci sınıf öğrencisi Naz Arda Kunt olmuştur.  Çocuk oyunculuğu Naz Hacı Zekeriyaoğlu, Danışmanlığı ise Yrd. Doç. Mustafa Bülbül yapmıştır. Film Fakültede ve IKSV Antrepo 7’de 1 Kasım – 17 Aralık 2014 tarihleri arasında gösterime sunulacaktır.

sinemaatolyesi-DÜ-İKSV (2)