Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Öğrencilerden

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İKSV 2’nci Tasarım Bienali’ne “Seksek” adlı filmle katıldı

Gönderen: Tarih: 10 Kasım 2014 – 12:46Yorum Yok

sinemaatolyesi-DÜ-İKSV

Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi İKSV Tasarım Bienali Akademi Programına; Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Seksek” adlı kısa film ile katıldı. “Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil” konseptiyle hazırlanan “Seksek” adlı filmin senarist ve yönetmeni Grafik Bölümü 2nci sınıf öğrencisi Gökcem Yazıcı, görüntü yönetmeni ve kurgu Mehmet Can Yüksel, Kamera Asistanı Selin Gizem Yüksel, senaristi Kerem Şahintürk, müziği Evgeny Grinko, asistanı Grafik Bölümü 2nci sınıf öğrencisi Naz Arda Kunt olmuştur.  Çocuk oyunculuğu Naz Hacı Zekeriyaoğlu, Danışmanlığı ise Yrd. Doç. Mustafa Bülbül yapmıştır. Film Fakültede ve IKSV Antrepo 7’de 1 Kasım – 17 Aralık 2014 tarihleri arasında gösterime sunulacaktır.

sinemaatolyesi-DÜ-İKSV (2)