Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz Grafik, Görsel İletişim Tasarımı ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri 2’nci İKSV Tasarım Bienalinde Doğuş Üniversitesini Temsil Etti

Gönderen: Tarih: 04 Kasım 2014 – 11:17Yorum Yok

2e6a9a5fba416500666bb5a60e3e6c28 327168_cover

İKSV 2. Tasarım Bienali, “Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil” teması ile 1 Kasım 2014’te Antrepo 7, 13ncü kısımda kapılarını ziyaretçilere açtı. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, 2013 – 2014 Bahar dönemi proje dersinde Yrd. Doç Dr. Dilek Hocaoğlu ve Öğr. Gör. Saliha Türkmenoğlu proje yürütücülüğünde “Geleceğin Serbest Zamanı” konulu çalışma başarı ile tamamlanmıştır. Gruplar halinde çalışan öğrenciler 4 farklı projeyi toplumun ilgisine sundular. IKSV 29ci Tasarım Bienaline Bilgi, İTÜ, ODTÜ, Mimar Sinan,Yaşar, İzmir Ekonomi, Okan, Koç, Marmara Güzel Sanatlar Fakülteleri gibi önemli kurumların yanında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi de başarılı projeleri ile yer aldı. Kurumumuzu uluslararası alanda temsil eden tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projeye katılan öğrenciler;

Burak Çelen