Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Nihal Şenlier’in Yeni Yayını

Gönderen: Tarih: 04 Kasım 2014 – 11:15Yorum Yok

Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Sayin Prof. Dr. Nihal Şenlier’in,  “Investigation of the Potentials for Sustainable Urban Pattern for Turkey  ve “Evaluation of Liveability in Residential Environments in the Scope of Sustainable Urbanization” başlıklı iki çalışması,  St. Kliment Ohridski University Press tarafından basılan Urban and Urbanization (ISBN 978-954-07-3772-0) isimli kitapta birer bölüm olarak yayınlanmıştır.

Sayın Hocamıza fakültemizin bilimsel yayın içeriğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.