ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Nihal Şenlier’in Yeni Yayını

Gönderen: Tarih: 04 Kasım 2014 – 11:15Yorum Yok

Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Sayin Prof. Dr. Nihal Şenlier’in,  “Investigation of the Potentials for Sustainable Urban Pattern for Turkey  ve “Evaluation of Liveability in Residential Environments in the Scope of Sustainable Urbanization” başlıklı iki çalışması,  St. Kliment Ohridski University Press tarafından basılan Urban and Urbanization (ISBN 978-954-07-3772-0) isimli kitapta birer bölüm olarak yayınlanmıştır.

Sayın Hocamıza fakültemizin bilimsel yayın içeriğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.