Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Nihal Şenlier’in Yeni Yayını

Gönderen: Tarih: 04 Kasım 2014 – 11:15Yorum Yok

Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Sayin Prof. Dr. Nihal Şenlier’in,  “Investigation of the Potentials for Sustainable Urban Pattern for Turkey  ve “Evaluation of Liveability in Residential Environments in the Scope of Sustainable Urbanization” başlıklı iki çalışması,  St. Kliment Ohridski University Press tarafından basılan Urban and Urbanization (ISBN 978-954-07-3772-0) isimli kitapta birer bölüm olarak yayınlanmıştır.

Sayın Hocamıza fakültemizin bilimsel yayın içeriğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.