Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Nihal Şenlier’in Yeni Yayını

Gönderen: Tarih: 04 Kasım 2014 – 11:15Yorum Yok

Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Sayin Prof. Dr. Nihal Şenlier’in,  “Investigation of the Potentials for Sustainable Urban Pattern for Turkey  ve “Evaluation of Liveability in Residential Environments in the Scope of Sustainable Urbanization” başlıklı iki çalışması,  St. Kliment Ohridski University Press tarafından basılan Urban and Urbanization (ISBN 978-954-07-3772-0) isimli kitapta birer bölüm olarak yayınlanmıştır.

Sayın Hocamıza fakültemizin bilimsel yayın içeriğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.