Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

İç Mimarlık Kulübü İç’ten Mekanlar Etkinliklerinin İkincisi “SPA’da 5 Yıldız” Workshop Çalışmasını Metex Design Group ile Gerçekleştirecek.

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2014 – 16:45Yorum Yok

SinanKafadar

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin kurduğu ve danışmanlığını Yrd.Doç. Umut TUĞLU KARSLI’nın, başkanlığını Hayriye Pınar’ın yürüttüğü İç Mimarlık Kulübü, İç’ten Mekanlar etkinliklerinin ikincisi “SPA’da 5 Yıldız” Workshop Çalışmasını Metex Design Group ortağı Mimar Sinan Kafadar ile gerçekleştirecek. Bir Spa mekanının tasarım sürecinin deneyimlenmesi amacını taşıyan workshop, Metex tasarım ofisinde 6,11,18,21 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sinan Kafadar, 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra mimarlık kariyerine İstanbul’da başlamış, çalışmalarına Londra, Montreal ve Roma’da çeşitli mimarlık ofislerinde devam etmiştir. 1990 yılında ortak olarak Metex Design Group’a katılan Kafadar, günümüzde halen birçok turizm yapısı, alışveriş merkezi, konut, eğitim yapısı ve ofis yapısı nitelikli projeleri üretmeye devam etmektedir.