ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

İç Mimarlık Kulübü İç’ten Mekanlar Etkinliklerinin İkincisi “SPA’da 5 Yıldız” Workshop Çalışmasını Metex Design Group ile Gerçekleştirecek.

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2014 – 16:45Yorum Yok

SinanKafadar

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin kurduğu ve danışmanlığını Yrd.Doç. Umut TUĞLU KARSLI’nın, başkanlığını Hayriye Pınar’ın yürüttüğü İç Mimarlık Kulübü, İç’ten Mekanlar etkinliklerinin ikincisi “SPA’da 5 Yıldız” Workshop Çalışmasını Metex Design Group ortağı Mimar Sinan Kafadar ile gerçekleştirecek. Bir Spa mekanının tasarım sürecinin deneyimlenmesi amacını taşıyan workshop, Metex tasarım ofisinde 6,11,18,21 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sinan Kafadar, 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra mimarlık kariyerine İstanbul’da başlamış, çalışmalarına Londra, Montreal ve Roma’da çeşitli mimarlık ofislerinde devam etmiştir. 1990 yılında ortak olarak Metex Design Group’a katılan Kafadar, günümüzde halen birçok turizm yapısı, alışveriş merkezi, konut, eğitim yapısı ve ofis yapısı nitelikli projeleri üretmeye devam etmektedir.