Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

‘Ayakkabı Zanaatında 50 Yıl’

Gönderen: Tarih: 20 Ekim 2010 – 19:03Yorum Yok

18 Ekim Pazartesi günü STF Salon’da Ar.Gör. Esra Bici Nasır’ın düzenlediği ‘Ayakkabı Zanaatında 50 Yıl’ adlı söyleşi gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak ayakkabı zanaatınde 50 yıllık tecrübeye sahip ayakkabı ustası Zeki Kalafatoğlu davet edilerek, ayakkabı üretimi, yıllar içindeki değişimler, ayakkabı zanaatında bugün gelinilen durum üzerine sohbet edildi.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşide ayakkabı konusuna merak duyan öğrencilere bilgiler verildi.

1.5 saat süren söyleşide geleneksel ayakkabı üretim yöntemleri, aşamaları, ayakkabıyı oluşturan elemanlar ve Türkiye’deki ayakkabı sektörünün durumuyla ilgili bilgi verildi.