SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

‘Ayakkabı Zanaatında 50 Yıl’

Gönderen: Tarih: 20 Ekim 2010 – 19:03Yorum Yok

18 Ekim Pazartesi günü STF Salon’da Ar.Gör. Esra Bici Nasır’ın düzenlediği ‘Ayakkabı Zanaatında 50 Yıl’ adlı söyleşi gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak ayakkabı zanaatınde 50 yıllık tecrübeye sahip ayakkabı ustası Zeki Kalafatoğlu davet edilerek, ayakkabı üretimi, yıllar içindeki değişimler, ayakkabı zanaatında bugün gelinilen durum üzerine sohbet edildi.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşide ayakkabı konusuna merak duyan öğrencilere bilgiler verildi.

1.5 saat süren söyleşide geleneksel ayakkabı üretim yöntemleri, aşamaları, ayakkabıyı oluşturan elemanlar ve Türkiye’deki ayakkabı sektörünün durumuyla ilgili bilgi verildi.