ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, İç Mimarlık, Mimarlık, Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

HAYVANLARA DESTEK OLMAK AMACI İLE DÜZENLEDİĞİMİZ “CAN DOSTUMUZ KEDİLER” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Gönderen: Tarih: 05 Mayıs 2014 – 14:14Yorum Yok

2 Mayıs – 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öncülüğünde Üniversitemiz öğrencileri ile kurulan “Doğuş Üniversitesi Hayvan Severler Kulübü” nün de katıldığı sosyal sorumluluk projesi, amatör ve profesyonel sanatçılara açık  “Can Dostumuz Kediler”  Resim Sergisi  ve kermes, toplum tarafından büyük bir ilgi gördü. Açılışı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Ceranoğlu yaptı. Günün en önemli sürprizi ünlü sanatçılar piyanist  Didem Lopez ve Viyolonsel sanatçısı Andreas Lopez’in kızları Nil Lopez’in verdiği piyano konseri idi. Sergiye fakültemizin değerli öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz, babaanne ile torunlar,Dr. Oktay Duran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri  Gülşen Kalender Tekir –  Gül Ertem ve   öğrencileri, Tatbikili sanatçılar,  Marmara  ve  Mimar Sinan Üniversitesi mezunları, Bülent Arabacıoğlu, Berika Kıram İpekbayrak, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Muhittin Köroğlu, Pesent Doğan, Sedef Turan,  Kadıköy Life editörü Sayın Kadir Toprakkaya ve basın   bu önemli etkinliğe katıldılar.  Marmara Üniversitesi, Grafik Bölümü mezunu değerli Sanatçı Sayın Rezzan Ganiz’in seçkin eserleri ve el ürünleri de bu sergi sırasında satışa sunuldu. Eserler ve kermes satış gelirleri, Sahipsiz hayvanları Koruma Derneği’ne, Kadıköy Hayvan Barınağına  bağışlanacak, hayvanların  kısırlaştırılmasında ve diğer ameliyatlarında kullanılacaktır.

Sergiye katılım koşulu olarak toplanan kuru mamalar kulüp üyeleri  tarafından sokak hayvanları için çeşitli bölgelerde dağıtılacaktır. Kulüp üyeleri, eser sahiplerinden gelen mamaların bir kısmını Beykoz Ormanındaki köpekleri beslemek için kullanmıştır. Ayrıca, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen ve öğrenciler hayvan barınağından  bir kediyi  sahiplenmiştir. Sahiplendirme de kulübün sorumlulukları arasında gelmektedir. Bu çalışma sanat yolu ile devam edecektir.

DI0A8761

nazan erkmen kedi sergi