GRAFİK BÖLÜMÜ MEZUNUMUZ ŞEYMANUR DURAK’IN BAŞARISI

Doğuş Üniversitesi Grafik Bölümü’nden 2011 yılında başarıyla mezun olan Şeymanur Durak, üniversite eğitimi boyunca birçok ajans ve matbaada staj yaptı. Lisans eğitimini tamamlamasının ardından, stajyer olarak çalıştığı Kemal Molu’nun yanında profesyonel çalışma yaşamına başladı. Bir süre sonra yüksek lisans eğitimi için University of Arts London’a giden Şeymanur, iş yaşamına daha yakın olmak için, Milano’nun önemli ajanslarıyla birlikte çalışan ve sektörle iç içe olan Scuola Politecnica di Design’da Visual Design üzerine eğitimine devam etti. Eğitiminin son döneminde olan mezunumuz, okulun sunduğu imkanlarla Eylül 2014 itibariyle Milano’da tasarım çalışmalarına devam edecektir.

seyma01

seyma02

ESKİZ KİTAPÇIĞI TASARIMI

seyma03

seyma04

seyma05

FLORANSA İÇİN REHBER KİTAP TASARIMI

Touring Club Italiano için hazırlanan bu rehber kitap tasarımı projesinde ‘ Charlotte Orsi Mazzucchelli ‘ ile ortak çalışma yapılmıştır. Tasarım, değerlendirme jürisi tarafından Onur Ödülü’ne layık görülmüştür.

seyma06seyma07seyma08seyma09seyma10

TİPOGRAFİ HAKKINDA KATALOG TASARIMI