Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“Safranbolu’da Zaman” Belgesel Film Galası Üniversitemizde gerçekleşecek

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2014 – 08:42Yorum Yok

turksinemasi

Türk Sineması’nın 100. Yılında “Belgesel Sinema Ustasını Anıyor” Süha Arın Paneli ve 1976 yılında çekilen “Safranbolu’da Zaman” Belgeselinin restorasyondan sonra Galası Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

30.04.2014 Çarşamba Günü saat 13.30’da 4. Blok Tiyatro Salonunda KGS kapsamında yapılacak film gösterimine ve Moderatörlüğünü Yrd.Doç. Mustafa Bülbül’ün yürüteceği Süha Arın paneline, 38 yıl önce çekilen Film ekibinde yer alan günümüzün akademisyen ve ünlü yönetmenleri; Prof.Dr. Sezer Akarcalı, Reha Arın, Nesli Çölgeçen, Yalçın Yelence ve Kemal Sevimli konuşmacı olarak katılacaklar.