SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“Safranbolu’da Zaman” Belgesel Film Galası Üniversitemizde gerçekleşecek

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2014 – 08:42Yorum Yok

turksinemasi

Türk Sineması’nın 100. Yılında “Belgesel Sinema Ustasını Anıyor” Süha Arın Paneli ve 1976 yılında çekilen “Safranbolu’da Zaman” Belgeselinin restorasyondan sonra Galası Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

30.04.2014 Çarşamba Günü saat 13.30’da 4. Blok Tiyatro Salonunda KGS kapsamında yapılacak film gösterimine ve Moderatörlüğünü Yrd.Doç. Mustafa Bülbül’ün yürüteceği Süha Arın paneline, 38 yıl önce çekilen Film ekibinde yer alan günümüzün akademisyen ve ünlü yönetmenleri; Prof.Dr. Sezer Akarcalı, Reha Arın, Nesli Çölgeçen, Yalçın Yelence ve Kemal Sevimli konuşmacı olarak katılacaklar.