Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“Safranbolu’da Zaman” Belgesel Film Galası Üniversitemizde gerçekleşecek

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2014 – 08:42Yorum Yok

turksinemasi

Türk Sineması’nın 100. Yılında “Belgesel Sinema Ustasını Anıyor” Süha Arın Paneli ve 1976 yılında çekilen “Safranbolu’da Zaman” Belgeselinin restorasyondan sonra Galası Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

30.04.2014 Çarşamba Günü saat 13.30’da 4. Blok Tiyatro Salonunda KGS kapsamında yapılacak film gösterimine ve Moderatörlüğünü Yrd.Doç. Mustafa Bülbül’ün yürüteceği Süha Arın paneline, 38 yıl önce çekilen Film ekibinde yer alan günümüzün akademisyen ve ünlü yönetmenleri; Prof.Dr. Sezer Akarcalı, Reha Arın, Nesli Çölgeçen, Yalçın Yelence ve Kemal Sevimli konuşmacı olarak katılacaklar.