SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan – Aydın Erkmen Edirne Valiliği’nde “23 Nisan Çocuklara Armağan” Resim Sergisi Açtılar

Gönderen: Tarih: 25 Nisan 2014 – 12:27Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.  Nazan Erkmen ve grafik sanatçısı Aydın Erkmen Edirne Valisinin davetlisi olarak Edirne Valiliği Kültür Merkezi tarihi bir bina olan Deveci Han’da Resim Sergisi açtılar.  Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürü Esra Tüfekçi’nin de katıldığı açılışta, Nazan Erkmen “23 Nisan – Sanat ve Çocuklar” başlıklı konuşması ile Edirneli’lerle buluştu. Sergiyi Edirne Valisi Syaın Hasan Duruer açtı. Sergide  Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, İl Kültür ve Turizm  Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan,  İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Başdoğa, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, Vakıflar Genel Müdürü Osman Glümören, Basın İl Müdür Fikret Dişlioğlu, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yücel Balkanlı,  öğretmenleri ve öğrencileri açılışa katıldılar.  Sergide 60’a  yakın eser sergilendi. Doğuş Üniversitesi ve Edirne Valiliği gelecek için düzenleyecekleri sanat projeleri üzerinde görüştüler.