Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan – Aydın Erkmen Edirne Valiliği’nde “23 Nisan Çocuklara Armağan” Resim Sergisi Açtılar

Gönderen: Tarih: 25 Nisan 2014 – 12:27Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.  Nazan Erkmen ve grafik sanatçısı Aydın Erkmen Edirne Valisinin davetlisi olarak Edirne Valiliği Kültür Merkezi tarihi bir bina olan Deveci Han’da Resim Sergisi açtılar.  Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürü Esra Tüfekçi’nin de katıldığı açılışta, Nazan Erkmen “23 Nisan – Sanat ve Çocuklar” başlıklı konuşması ile Edirneli’lerle buluştu. Sergiyi Edirne Valisi Syaın Hasan Duruer açtı. Sergide  Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, İl Kültür ve Turizm  Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan,  İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Başdoğa, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, Vakıflar Genel Müdürü Osman Glümören, Basın İl Müdür Fikret Dişlioğlu, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yücel Balkanlı,  öğretmenleri ve öğrencileri açılışa katıldılar.  Sergide 60’a  yakın eser sergilendi. Doğuş Üniversitesi ve Edirne Valiliği gelecek için düzenleyecekleri sanat projeleri üzerinde görüştüler.