Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ

Gönderen: Tarih: 23 Nisan 2014 – 11:12Yorum Yok

Untitled-16

NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ Yurtdışında da eserleri ile tanınan Nazan – Aydın Erkmen çifti dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan, Milli Egemenlik ve Ulusal Çocuk Bayramını Edirne Valiliğin davetlisi olarak çocuklarla birlikte kutlayacaklar. Sanatçı çift bu amaçla Edirneli sanatseverler için kapsamlı bir sergi açacaklar. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen çocuklar için emek verdiği büyük boy airbrush teknigi resimlerini, grafik sanatçısı Aydın Erkmen 120 x 70 püskürtme tekniği ile gerçekleştirdiği “Atatürk Portreleri” ni topluma tanıtacaktır. Prof. Nazan Erkmen Beykent Üniversitesi’nin de desteği ile Edirnelilerle buluşacak ve “Çocuk ve Sanat” başlıklı bir konferans verecektir. Ayrıca, çocuklar için resimlediği kitapları imzalayacaktır.

erkmen-cifti-4-480x683[1]erkmen-cifti-1-480x689[1]