Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ

Gönderen: Tarih: 23 Nisan 2014 – 11:12Yorum Yok

Untitled-16

NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ Yurtdışında da eserleri ile tanınan Nazan – Aydın Erkmen çifti dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan, Milli Egemenlik ve Ulusal Çocuk Bayramını Edirne Valiliğin davetlisi olarak çocuklarla birlikte kutlayacaklar. Sanatçı çift bu amaçla Edirneli sanatseverler için kapsamlı bir sergi açacaklar. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen çocuklar için emek verdiği büyük boy airbrush teknigi resimlerini, grafik sanatçısı Aydın Erkmen 120 x 70 püskürtme tekniği ile gerçekleştirdiği “Atatürk Portreleri” ni topluma tanıtacaktır. Prof. Nazan Erkmen Beykent Üniversitesi’nin de desteği ile Edirnelilerle buluşacak ve “Çocuk ve Sanat” başlıklı bir konferans verecektir. Ayrıca, çocuklar için resimlediği kitapları imzalayacaktır.

erkmen-cifti-4-480x683[1]erkmen-cifti-1-480x689[1]