Mimar Can Çinici Semineri / Mesleki Deneyimler
24 Mart 2017 – 10:47 | Yorum Yok

22 Mart 2017 tarihinde Mimar Can Çinici, Mimarlık Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Fakültemiz etkinlikleri kapsamında “Mesleki Deneyimler” başlıklı bir seminer verdi. Sanayi Bölgelerinde gerçekleşen son dönem projelerini ve deneyimlerini aktardığı seminere katılım ve ilgi yoğundu.

Can …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı Grafist 18 Atölye Çalışmalarına katıldılar

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2014 – 16:54Yorum Yok

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel  “18. İstanbul Uluslararası Grafik Tasarım Günleri “Grafist 18”etkinliği  14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarından Burcu Dündar  atölye grubuna, Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı  katıldılar.

Öğrencilerimizin başarılı çalışmaları 18 Nisan 2014  tarihinde MSGSÜ Oditoryumunda gerçekleştirilen seminerde sunuldu.Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümünü başarılı çalışmaları ile temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.