Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı Grafist 18 Atölye Çalışmalarına katıldılar

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2014 – 16:54Yorum Yok

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel  “18. İstanbul Uluslararası Grafik Tasarım Günleri “Grafist 18”etkinliği  14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarından Burcu Dündar  atölye grubuna, Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı  katıldılar.

Öğrencilerimizin başarılı çalışmaları 18 Nisan 2014  tarihinde MSGSÜ Oditoryumunda gerçekleştirilen seminerde sunuldu.Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümünü başarılı çalışmaları ile temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.