Ünlü Mimar DOĞAN HASOL Üniversitemizde
18 Nisan 2017 – 16:25 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Archi Doğuş ile birlikte Ünlü Mimar Doğan Hasol’u 20nci Yıldönümümüzün onur konuğu olarak üniversitemizde ağırlayacak.  İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan  İTÜ Mimarlık Fakültesi 11. Yapı Bilgisi Kürsüsünde asistan olarak …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı Grafist 18 Atölye Çalışmalarına katıldılar

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2014 – 16:54Yorum Yok

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel  “18. İstanbul Uluslararası Grafik Tasarım Günleri “Grafist 18”etkinliği  14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarından Burcu Dündar  atölye grubuna, Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı  katıldılar.

Öğrencilerimizin başarılı çalışmaları 18 Nisan 2014  tarihinde MSGSÜ Oditoryumunda gerçekleştirilen seminerde sunuldu.Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümünü başarılı çalışmaları ile temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.