Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı Grafist 18 Atölye Çalışmalarına katıldılar

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2014 – 16:54Yorum Yok

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel  “18. İstanbul Uluslararası Grafik Tasarım Günleri “Grafist 18”etkinliği  14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarından Burcu Dündar  atölye grubuna, Grafik Bölümü öğrencilerimizden Merve Öztel ve Cansu Hasılcı  katıldılar.

Öğrencilerimizin başarılı çalışmaları 18 Nisan 2014  tarihinde MSGSÜ Oditoryumunda gerçekleştirilen seminerde sunuldu.Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümünü başarılı çalışmaları ile temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.