SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık

Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümleri Ortak Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2014 – 08:43Yorum Yok

photo 2

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve İç Mimarlık Bölümü etkinliği olarak, Amerika’da 15 senedir serbest anlatım ve perspektif üzerine başarılı çalışmalar yapan İlker Kocahan, kısa süre için geldiği İstanbul da davetimizi kırmayarak seminer vermek ve  çalıştay yapmak  üzere üniversitemizi 15 Nisan 2014 tarihinde ziyaret etmiştir. Daha önce Yrd. Doç. H.Eser Tezeren öğrencisi olan İlker Kocahan Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün desteğinde canlı yayın sistemi ile çizim tekniklerini öğrencilere aktarmıştır. Kısa zamanda yapılan tasarımların,  perspektif ve renklendirme çalışması beğeni toplamıştır.İlker Kocahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

photo 1 photo 3