Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık

Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümleri Ortak Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2014 – 08:43Yorum Yok

photo 2

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve İç Mimarlık Bölümü etkinliği olarak, Amerika’da 15 senedir serbest anlatım ve perspektif üzerine başarılı çalışmalar yapan İlker Kocahan, kısa süre için geldiği İstanbul da davetimizi kırmayarak seminer vermek ve  çalıştay yapmak  üzere üniversitemizi 15 Nisan 2014 tarihinde ziyaret etmiştir. Daha önce Yrd. Doç. H.Eser Tezeren öğrencisi olan İlker Kocahan Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün desteğinde canlı yayın sistemi ile çizim tekniklerini öğrencilere aktarmıştır. Kısa zamanda yapılan tasarımların,  perspektif ve renklendirme çalışması beğeni toplamıştır.İlker Kocahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

photo 1 photo 3