Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Camgeran 2010 Uluslararası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu ve Cam Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2010 – 12:30Yorum Yok

Anadolu Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi,Cam Bölümü  11-21 Ekim 2010 tarihlerinde Eskişehir’de  ‘’Camgeran 2010 Uluslar arası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu’’ ve ‘’Cam Çalıştayı’’düzenlemiştir.Sempozyumda camın endüstriyel ,sanatsal,plastik,arkeolojik,mimari ve sanat tarihi alanlarındaki kullanımlarını içeren 24 adet sözlü bildiri sunulmuştur.Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Başkanı Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak ‘’Marmaray-Sirkeci Kazıları Cam Buluntuları’’başlıklı bildiri ile sempozyuma katılmışlardır.