Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Camgeran 2010 Uluslararası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu ve Cam Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2010 – 12:30Yorum Yok

Anadolu Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi,Cam Bölümü  11-21 Ekim 2010 tarihlerinde Eskişehir’de  ‘’Camgeran 2010 Uluslar arası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu’’ ve ‘’Cam Çalıştayı’’düzenlemiştir.Sempozyumda camın endüstriyel ,sanatsal,plastik,arkeolojik,mimari ve sanat tarihi alanlarındaki kullanımlarını içeren 24 adet sözlü bildiri sunulmuştur.Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Başkanı Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak ‘’Marmaray-Sirkeci Kazıları Cam Buluntuları’’başlıklı bildiri ile sempozyuma katılmışlardır.