ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Camgeran 2010 Uluslararası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu ve Cam Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2010 – 12:30Yorum Yok

Anadolu Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi,Cam Bölümü  11-21 Ekim 2010 tarihlerinde Eskişehir’de  ‘’Camgeran 2010 Uluslar arası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu’’ ve ‘’Cam Çalıştayı’’düzenlemiştir.Sempozyumda camın endüstriyel ,sanatsal,plastik,arkeolojik,mimari ve sanat tarihi alanlarındaki kullanımlarını içeren 24 adet sözlü bildiri sunulmuştur.Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Başkanı Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak ‘’Marmaray-Sirkeci Kazıları Cam Buluntuları’’başlıklı bildiri ile sempozyuma katılmışlardır.