Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Camgeran 2010 Uluslararası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu ve Cam Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 14 Ekim 2010 – 12:30Yorum Yok

Anadolu Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi,Cam Bölümü  11-21 Ekim 2010 tarihlerinde Eskişehir’de  ‘’Camgeran 2010 Uluslar arası Katılımlı Uygulamalı Cam Sempozyumu’’ ve ‘’Cam Çalıştayı’’düzenlemiştir.Sempozyumda camın endüstriyel ,sanatsal,plastik,arkeolojik,mimari ve sanat tarihi alanlarındaki kullanımlarını içeren 24 adet sözlü bildiri sunulmuştur.Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Başkanı Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak ‘’Marmaray-Sirkeci Kazıları Cam Buluntuları’’başlıklı bildiri ile sempozyuma katılmışlardır.