GastroSanat Kulübünün İlk Etkinliği: GastroSohbet

GastroSanat Kulübünün İlk Etkinliği: GastroSohbet

Doğuş Üniversitesi  Gastronomi ve Mutfak Sanatları GastroSanat Kulübünün ilk etkinliği çerçevesinde düzenledikleri GastroSohbet semineri 19 Ocak Cuma günü Doğuş Üniversitesi B5 804 salonunda Türk Halk Mutfağı Araştırmacısı Chef Hülya EROL ve TASFED Genel Sekteri Chef Bayram ÖZREK’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminere davetli olan Chef Hülya EROL ve Chef Bayram ÖZREK Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık bölümü öğrencilerine Türk Mutfağının yöresel lezzetleri hakkında değerli bilgiler verdiler. Halk mutfağımız ve yemek kültürümüz üzerine araştırma yapan Hülya Erol , endüstriyel gıdalar yerine eskiden anneannelerimizin yaptığı gibi bütün ürünleri evde yaparak daha sağlıklı beslenmenin zor olmadığını ifade etti.

Seminer, öğrencilerimiz ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları akademisyenlerinin toplu resim çekimi ve GastroSanat Topluluğu Başkanı Kubilay Peltek’in katılımcılara plaketlerini takdim etmesiyle tamamlandı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Murat AY, seminere katılarak değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Chef Hülya EROL ve Chef Bayram ÖZREK’e teşekkürlerini sundu.