NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ
23 Nisan 2014 – 11:12 | Yorum Yok

NAZAN – AYDIN ERKMEN 23 NİSAN ÇOCUKLARA ARMAĞAN SERGİSİ Yurtdışında da eserleri ile tanınan Nazan – Aydın Erkmen çifti dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan, Milli Egemenlik ve Ulusal Çocuk Bayramını Edirne Valiliğin davetlisi …

Ana Sayfa » Mimarlık

MİMED 2010 Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması

Gönderen: Tarih: 01 Ekim 2010 – 09:11Yorum Yok

MİMED 2010 Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması, 24-30 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir.

mimed2010_sartname

Print Friendly

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.