Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Üniversitemizin Değerli Sanatçısı, MYO Öğretim Görevlisi Seydi Murat Koç, Beril Özkoçak İle Hayatını Birleştirdi. Fakültemiz Genç Çifte Mutluluklar Diler

Gönderen: Tarih: 24 Şubat 2014 – 14:50Yorum Yok

fotoğraf
Üniversitemizi değerli eserleri ile temsil eden ünlü sanatçı, hepimizin çok sevdiği  Meslek Yüksek Okulu değerli Öğretim Üyesi Seydi Murat Koç, Beril Özkoçak ile hayatını Birleştirdi. Genç  evlilere   ömür boyu mutluluklar dileriz.

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları