Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci Sergisi Açıldı / Polin Su Parkları Aş – Entas Sanayii İşbirliği Ödülleri Verildi

sDI0A2189

Sanat ve  Tasarım  Fakültesi değerli öğrencileri  17 Şubat 2014  arasında H Blok Sanat Galerisinde sergi açtılar.  Resim, İç Mimarlık, Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Grafik Bölümü ve Erasmus  öğrencilerinin  güz dönemi eğitim çalışmaları üniversite mensuplarına tanıtıldı.

2013-2014 Güz Döneminde Polin Su Parkları A.Ş. ile birlikte Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu ve Tasarımcı Barış Altındağ’ın yürütücülüğünü yaptığı “Su Kaydırakları” proje çalışmaları da 17 Şubat 2014 tarihinde Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde yapılan Öğrenci İşleri Sergisinde yer aldı.  Polin firması Tasarım Müdürü Bilge Pakiş, Satış ve Tasarım Direktörü Kubilay Alpdoğan ve bölümümüz 2010 yılı mezunu ve aynı zamanda firmanın Endüstriyel Tasarımcısı Onur Helvacıoğlu’nun katıldığı sergide projede başarılı bulunan 3 proje ödüllendirildi. Projede ödül alan  öğrencilerimiz Volkan Kuş, Orhan Fırıncıoğlu ve Basri Gündoğdu’yu ve bu projeye katılan tüm öğrencilerimizi  kutlarız. Ödüller Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataç Soysal, Dekan Prof. Nazan Erkmen ve Polin firması Tasarım Müdürü Sayın Bilge Pakiş tarafından verildi.

1. lik  Ödülü  : Volkan Kuş

Volkan Kus