ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, İç Mimarlık, Mimarlık, Öğrencilerden, Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci Sergisi Açıldı / Polin Su Parkları Aş – Entas Sanayii İşbirliği Ödülleri Verildi

Gönderen: Tarih: 20 Şubat 2014 – 14:44Yorum Yok

sDI0A2189

Sanat ve  Tasarım  Fakültesi değerli öğrencileri  17 Şubat 2014  arasında H Blok Sanat Galerisinde sergi açtılar.  Resim, İç Mimarlık, Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Grafik Bölümü ve Erasmus  öğrencilerinin  güz dönemi eğitim çalışmaları üniversite mensuplarına tanıtıldı.

2013-2014 Güz Döneminde Polin Su Parkları A.Ş. ile birlikte Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu ve Tasarımcı Barış Altındağ’ın yürütücülüğünü yaptığı “Su Kaydırakları” proje çalışmaları da 17 Şubat 2014 tarihinde Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde yapılan Öğrenci İşleri Sergisinde yer aldı.  Polin firması Tasarım Müdürü Bilge Pakiş, Satış ve Tasarım Direktörü Kubilay Alpdoğan ve bölümümüz 2010 yılı mezunu ve aynı zamanda firmanın Endüstriyel Tasarımcısı Onur Helvacıoğlu’nun katıldığı sergide projede başarılı bulunan 3 proje ödüllendirildi. Projede ödül alan  öğrencilerimiz Volkan Kuş, Orhan Fırıncıoğlu ve Basri Gündoğdu’yu ve bu projeye katılan tüm öğrencilerimizi  kutlarız. Ödüller Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataç Soysal, Dekan Prof. Nazan Erkmen ve Polin firması Tasarım Müdürü Sayın Bilge Pakiş tarafından verildi.

1. lik  Ödülü  : Volkan Kuş

Volkan Kus