Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Özlem Devrim’den 2014 Trend Şifreleri

Gönderen: Tarih: 16 Ocak 2014 – 16:29Yorum Yok

anakapak

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü yarı zamanlı Öğretim Görevlisi Özlem Devrim’in 2014 trendleri hakkındaki yazısı Better Homes and Gardens Türkiye dergisi Ocak ayında yayınlandı.

1sayfa odevrim