Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

6. UluslararasıAmbalaj Kongresi

Gönderen: Tarih: 24 Eylül 2010 – 15:32Yorum Yok

2010 yılı İstanbul’un Avrupa Kültür Başkenti olması nedeniyle ilk kez İstanbul’da yapılan 6. UluslararasıAmbalaj kongresi 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Bu kongrede Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Saliha Dönmez “Bir varmış Bir Yokmuş: İdeal Ambalaj” başlıklı bildirisini sundu.