Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

International Congress of Aesthetics

Gönderen: Tarih: 24 Eylül 2010 – 15:31Yorum Yok

Bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Estetik Kongresi 9 – 13 ağustos tarihleri arasında Çin, Beijing’de yapıldı.

Genel teması “Estetikte Farklılaşmalar” olan kongrede Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Öğretim Görevlisi Hacer Kocaman’da “ın 1980’s Turkish Industry Product Design Aesthetic and Perception Under the Impact of  Europe and Far East Dilemma” başlıklı bildirisini sundu.