SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

International Congress of Aesthetics

Gönderen: Tarih: 24 Eylül 2010 – 15:31Yorum Yok

Bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Estetik Kongresi 9 – 13 ağustos tarihleri arasında Çin, Beijing’de yapıldı.

Genel teması “Estetikte Farklılaşmalar” olan kongrede Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Öğretim Görevlisi Hacer Kocaman’da “ın 1980’s Turkish Industry Product Design Aesthetic and Perception Under the Impact of  Europe and Far East Dilemma” başlıklı bildirisini sundu.