Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ DOÇ.DR. ZEYNEP GÜL ÜNAL BAŞKANLIĞINDA İTALYA UNİVERSİTA Dİ PAVİA’DA ULUSLARARASI ÇALIŞTAYA KATILACAK

Gönderen: Tarih: 12 Aralık 2013 – 11:21Yorum Yok

Mimarlık Bölümü  MİMA 427 Rölöve Restorasyon Stüdyosu dersini veren Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Gül Ünal  fakültemiz Mimarlık Bölümü  5 öğrencisi ile Pavia Üniversitesi ile yapmış olduğumuz ikili  anlaşma çerçevesinde  Üniversita di  Pavia, (İtalya) ile 4 – 20 Şubat 2014 tarihleri arasında bir çalışma gerçekleştireceklerdir.

4 Şubat  – 20 Şubat 2014 tarihleri  arasında ABC School protokolü kapsamında yer alacak olan “Accesibility and Buildings Conservation” konulu çalıştaya  Universita di Pavia, Universita Politecnica dele Marche (Ancona, İtalya), Technische Hochschule Mittelhessen University of Applied Sciences  Giessen, Almanya), Universidad de Alicante, İspanya, ve Doğuş Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri katılacaktır.  Doç. Dr. Gül  Ünal Pavia Üniversitesi’nde Üniversitenin danışman öğretim üyesi ile haftada iki saat “Tarihi Yapılarda Engelli Erişiminin Sağlanması için Müdahale Yaklaşımları” başlıklı  bir ders verecektir.    Onun dışındaki günlerde öğrencilerin atölye çalışmaları  yer alacaktır. Çalıştay sonucunda Doç. Dr. Gül Ünal tarafından  10 sayfalık bir ders metni  Pavia yönetimine teslim edilecektir. Pavia Üniversitesi tarafından basılacak katalogda Doğuş Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri de dahil olmak üzere  yaptıkları  çalışmaları basılacak ve  öğrencilerin yapıtları yer alacaktır. Geziye katılacak olan Mimarlık Bölümü öğrencileri Evser Koyunbaba,  Melike Çıkrıkçı, Mehmet KöhserliBüşra Balcı   ve Rengin Sınanmış’tır .

ABC School Prizma abc