Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencileri Polin Waterparks&Pool Systems Fabrikasını Ziyaret Etti

IMG_0224

Polin için Proje 1 dersi kapsamında proje hocası Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu danışmanlığında temalı “çocuk su kaydırakları ve duş tasarımı” üzerinde çalışan Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2. Sınıf öğrencileri 2 Aralık’ta Polin Waterparks & Pool Systems’in fabrikasını ziyaret ettiler.

1976 yılında İstanbul’da kurulan, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000 su parkı projesiyle bir Dünya Lideri olan Polin, aynı zamanda dünyanın en büyük RTM (resin transfer molding)kaydıraklarını üretebilen tek firmadır.

Pazarlama Müdürü Şöhret Pakiş’in, firma ve firmanın ürün gamıyla ilgili yaptığı kapsamlı sunumun ardından RTM Üretim Sorumlusu Deniz Yılmaz’la birlikte fabrikanın üretim kısmını gezen öğrenciler, RTM ve kalıplama teknolojileri hakkında bilgi aldılar. Ürünlerin kalıplama aşamasından boyanmış ve montaja hazır hale gelmiş haline kadar tüm süreci gören öğrencilere fabrikada staj yapmaları için de fırsat oluşmuştur.

IMG_0196 IMG_0211 IMG_0214