Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

VİKO A.Ş – Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Sanayi Üniversite İşbirliği Projeleri AR-GE Merkezleri Zirvesinde Sergilendi

Gönderen: Tarih: 27 Kasım 2013 – 14:20Yorum Yok

argezirvesi

Bu yıl 2.si düzenlenen  AR-GE Merkezleri Zirvesi 15-16-17 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde Bilim Sanayi ve Teknoloji, Bakanı Nihat ERGÜN’ün katılımları ile gerçekleşti. VİKO A.Ş. nin de Ar-Ge Başarı belgesi aldığı zirvede açılan VİKO standında  AR-Ge çalışması yenilikçi birçok ürünün yanı sıra Sanayi Üniversite İşbirlikleri projeleri sergilendi. VİKO A.Ş.-Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü arasında 2012-2013 Güz döneminde gerçekleşen projenin çıktıları da stantta yer aldı. Doğuş Üniversitesi öğrencileri VİKO A.Ş. Ar-Ge Merkezi Endüstriyel Tasarımcısı ve aynı zamanda Doğuş Üniversitesi Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi olan Özlem Devrim önderliğinde fuar ziyareti gerçekleştirdi.

Arge Merkezleri, ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması, teknolojik bilgi üretilmesi, teknolojik bilginin ticarileştirilmesi, teknoloji yoğun üretim yapılması, nitelikli işgücü istihdamının artırılması amaçlarıyla kurulmaktadır.