Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ambalaj Ay Yıldızları 2013 Yarışması

Gönderen: Tarih: 24 Ekim 2013 – 15:06Yorum Yok

IMG_1626-1

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Devrim, Ambalaj Sanayicileri derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2013 yarışmasının jürisinde yer aldı. Ödüller, 2 Eylül 2013’de Four Seasons Hotel’de yapılan törenle sahiplerini buldu.

IMG_1579 IMG_1611 IMG_1639