Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 2012 – 2013 Akademik Yılı Diploma Töreni 1 Temmuz 2013 Tarihinde Gerçekleşti

PG8B7584Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi bu yıl 5nci Dönem mezunlarını  uğurladı.  Onur konuşmacısı  değerli yazar, sosyolog ve eğitimci Erdal Atabek’in  Yüce Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün Cumhuriyet tarihindeki  doldurulamaz önemli varlığı  ve Cumhuriyetin kazanımları ile ilgili konuşması, Dekan Prof. Nazan Erkmen’in  sanatın toplum içerisindeki önemli yeri  ve sanatın  ulusun yükselişindeki rolüne değinen konuşması, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ceranoğlu’nun konuşmasında yer alan  sanat ve tasarıma verdiği değer, izleyenler tarafından alkışlarla karşılandı. Törende yıl içerisinde öğrenciler tarafından tasarımları yapılan ve yarışmada derece alan ilginç şapka tasarımları, bir defile ile izleyicilere sunuldu.  Bu yıl Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi  İç Mimarlık Bölümünden 34 öğrenci, Mimarlık Bölümünden 70 öğrenci, Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden 20 öğrenci,   Grafik Bölümünden 14 öğrenci, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden  11 öğrenci  ve Resim Bölümünden 4 öğrenci mezun oldu.

PG8B7376