Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Knauf Alçıpan Proje Yarışması Üçüncülük Ödülü

Gönderen: Tarih: 05 Ağustos 2010 – 14:31Yorum Yok

Üniversitelerarası 6. Knauf Alçıpan Proje Yarışması’nda üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Ece GÜNAL “Üsküdar Kuzguncuk’ta Semt Konser ve Gösteri Merkezi” Projesi ile Üçüncülük Ödülü kazanmıştır.

Yarışmanın konusu; istenilen yerde ve kapasitede, Knauf ürün ve sistemlerini kullanarak hazırlanmış, gerekli servis mekanları ve genel hacimleri içeren bir Konser ve Gösteri Merkezi tasarımı gerçekleştirilmesidir.
İki aşamalı olarak gerçekleşen yarışmanın 1. aşamasında projeler jüri tarafından değerlendirilerek 2. aşamaya katılmaya hak kazanan projeler belirlenmiştir. Ardından, 1. aşamayı kazanan proje sahipleri Knauf Ankara Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi almışlardır. Alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi alan proje sahipleri edindikleri bilgilerle projelerini tekrar düzenleyip 2. aşama için hazırlamışlardır.

Yarışmanın ödül töreni 25 Haziran 2010 tarihinde Ankara Bilkent Otel’de gerçekleşmiş ve ödül kazanan projeler burada sergilenmiştir.