Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Knauf Alçıpan Proje Yarışması Üçüncülük Ödülü

Gönderen: Tarih: 05 Ağustos 2010 – 14:31Yorum Yok

Üniversitelerarası 6. Knauf Alçıpan Proje Yarışması’nda üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Ece GÜNAL “Üsküdar Kuzguncuk’ta Semt Konser ve Gösteri Merkezi” Projesi ile Üçüncülük Ödülü kazanmıştır.

Yarışmanın konusu; istenilen yerde ve kapasitede, Knauf ürün ve sistemlerini kullanarak hazırlanmış, gerekli servis mekanları ve genel hacimleri içeren bir Konser ve Gösteri Merkezi tasarımı gerçekleştirilmesidir.
İki aşamalı olarak gerçekleşen yarışmanın 1. aşamasında projeler jüri tarafından değerlendirilerek 2. aşamaya katılmaya hak kazanan projeler belirlenmiştir. Ardından, 1. aşamayı kazanan proje sahipleri Knauf Ankara Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi almışlardır. Alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi alan proje sahipleri edindikleri bilgilerle projelerini tekrar düzenleyip 2. aşama için hazırlamışlardır.

Yarışmanın ödül töreni 25 Haziran 2010 tarihinde Ankara Bilkent Otel’de gerçekleşmiş ve ödül kazanan projeler burada sergilenmiştir.