ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Knauf Alçıpan Proje Yarışması Üçüncülük Ödülü

Gönderen: Tarih: 05 Ağustos 2010 – 14:31Yorum Yok

Üniversitelerarası 6. Knauf Alçıpan Proje Yarışması’nda üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Ece GÜNAL “Üsküdar Kuzguncuk’ta Semt Konser ve Gösteri Merkezi” Projesi ile Üçüncülük Ödülü kazanmıştır.

Yarışmanın konusu; istenilen yerde ve kapasitede, Knauf ürün ve sistemlerini kullanarak hazırlanmış, gerekli servis mekanları ve genel hacimleri içeren bir Konser ve Gösteri Merkezi tasarımı gerçekleştirilmesidir.
İki aşamalı olarak gerçekleşen yarışmanın 1. aşamasında projeler jüri tarafından değerlendirilerek 2. aşamaya katılmaya hak kazanan projeler belirlenmiştir. Ardından, 1. aşamayı kazanan proje sahipleri Knauf Ankara Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi almışlardır. Alçıpan ürün ve sistemleri eğitimi alan proje sahipleri edindikleri bilgilerle projelerini tekrar düzenleyip 2. aşama için hazırlamışlardır.

Yarışmanın ödül töreni 25 Haziran 2010 tarihinde Ankara Bilkent Otel’de gerçekleşmiş ve ödül kazanan projeler burada sergilenmiştir.