Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

INTE 2013 Konferansı

Gönderen: Tarih: 29 Haziran 2013 – 08:32Yorum Yok

intelogo

Sakarya Üniversitesi ve TASET işbirliği ile düzenlenen INTE 2013 – International Conference on New Horizons in Education Konferansı 25-27 Haziran 2013 tarihleri arasında Roma’da düzenlendi.

Doğuş Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Saliha Türkmenoğlu Konferansta “Computer Aided Industrial Design Software Selection in Industrial Product Design Education at Turkey Using Expert Choice Program” başlıklı bildirisini sundu.