Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

INTE 2013 Konferansı

Gönderen: Tarih: 29 Haziran 2013 – 08:32Yorum Yok

intelogo

Sakarya Üniversitesi ve TASET işbirliği ile düzenlenen INTE 2013 – International Conference on New Horizons in Education Konferansı 25-27 Haziran 2013 tarihleri arasında Roma’da düzenlendi.

Doğuş Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Saliha Türkmenoğlu Konferansta “Computer Aided Industrial Design Software Selection in Industrial Product Design Education at Turkey Using Expert Choice Program” başlıklı bildirisini sundu.