SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

INTE 2013 Konferansı

Gönderen: Tarih: 29 Haziran 2013 – 08:32Yorum Yok

intelogo

Sakarya Üniversitesi ve TASET işbirliği ile düzenlenen INTE 2013 – International Conference on New Horizons in Education Konferansı 25-27 Haziran 2013 tarihleri arasında Roma’da düzenlendi.

Doğuş Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Saliha Türkmenoğlu Konferansta “Computer Aided Industrial Design Software Selection in Industrial Product Design Education at Turkey Using Expert Choice Program” başlıklı bildirisini sundu.