Eğitim Sektöründe Yılın En Başarılı Markası Doğuş Üniversitesi oldu

Bütünleşik pazarlama alanında iletişim ve pazarlama dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan The ONE Awards, kamuoyundan elde ettikleri veriler neticesinde yıl içinde itibar ve marka değerine en çok katma değer yaratan kurumları ödüllendiriyor. 40’ı aşkın kategori üzerinden değerlendirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü”nde saha araştırması yapılarak ödül alacak kurumlar belirleniyor.

20 yıllık eğitim tecrübesiyle donanımlı öğrenciler yetiştiren, bilim dünyasına nitelikli başarılar kazandıran, Doğuş Üniversitesi’nin başarıları The One Awards ödülü ile taçlandırdı.

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile düzenlenen ‘’The ONE Awards’’ Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında 2017 yılının ‘’ Eğitim Kurumları Sektörü’’nde marka değerini en çok artıran Doğuş Üniversitesi oldu.

Eğitim Kurumları sektöründe yılın en başarılı markası olan Doğuş Üniversitesi´nin ödülünü Rektör Prof. Dr. Abdullah Dinçkol aldı. Dinçkol konuşmasında, alınan bu ödülün, üniversitenin mütevelli heyetinin, akademik ve idari kadrosunun birlik içinde ortaklaşa çalışarak elde ettiği bir başarı sonucu gerçekleştiğini belirtti ve bu ödüle Doğuş Üniversitesi´ni layık gören herkese teşekkürlerini sundu.