Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Accademia di Belle Arti di Firenze, Floransa Arasında Erasmus Antlaşması İmzalandı.

Gönderen: Tarih: 26 Haziran 2013 – 14:43Yorum Yok

İtalya’nın Floransa şehrinde bulunan ve İtalya’nın en önde gelen Güzel Sanatlar Üniversiteleri’nden biri olan Accademia di Belle Arti di Firenze, Floransa ile Sanat ve Tasarım Fakültesi arasında Erasmus Anlaşması imzalanmış bulunmaktadır.

İç Mimarlık, Grafik Tasarım, Resim, Perspektif, Heykel ve Sanat Eğitimi bölümlerinin bulunduğu üniversite 1563 yılında Cosimo I de’Medici tarafından Giorgio Vasari’nin etkisiyle kurulmuştur. Üniversite’nin üyeleri arasında Michelangelo Buonarroti, Francesco da Sangallo, Agnolo Bronzino, Benvenuto Cellini, Giorgio Vasari, Bartolomeo Ammannati ve Giambologna bulunmaktadır. Üniversite ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkten elde edilebilir.

firenze