Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Accademia di Belle Arti di Firenze, Floransa Arasında Erasmus Antlaşması İmzalandı.

Gönderen: Tarih: 26 Haziran 2013 – 14:43Yorum Yok

İtalya’nın Floransa şehrinde bulunan ve İtalya’nın en önde gelen Güzel Sanatlar Üniversiteleri’nden biri olan Accademia di Belle Arti di Firenze, Floransa ile Sanat ve Tasarım Fakültesi arasında Erasmus Anlaşması imzalanmış bulunmaktadır.

İç Mimarlık, Grafik Tasarım, Resim, Perspektif, Heykel ve Sanat Eğitimi bölümlerinin bulunduğu üniversite 1563 yılında Cosimo I de’Medici tarafından Giorgio Vasari’nin etkisiyle kurulmuştur. Üniversite’nin üyeleri arasında Michelangelo Buonarroti, Francesco da Sangallo, Agnolo Bronzino, Benvenuto Cellini, Giorgio Vasari, Bartolomeo Ammannati ve Giambologna bulunmaktadır. Üniversite ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkten elde edilebilir.

firenze