SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Doğuş Üniversitesi Öğretim Elemanları Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 6. Uluslararası Öğrenci Trieanali’nde Workshop Düzenledi

Gönderen: Tarih: 26 Haziran 2013 – 14:39Yorum Yok

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Öğrenci Trienali’nde Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyeleri “Bildiğin Gibi Değil” adlı workshopun yürütücülüğünü yaptılar. Sanat ve Tasarım Fakültesi  Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Yrd.Doç. Dr. Dilek HOCAOĞLU, İç Mimarlık Bölümü’nden Yrd.Doç. Serpil ÖZKER ve Arş. Gör. Özge ERKAN, Resim Bölümü’nden Arş. Gör. Çağlar DOĞRU’nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen workshop’a farklı okullardan toplam 8 öğrenci katıldı.

Her gün kullanılan objelerin insan üzerindeki algısını yıkmak, objeleri var olan işlevlerinden kopartıp faklı bakış açısıyla yorumlayabilmek konularının amaç edinildiği workshop 30 Nisan, 2-3 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Basri Gündoğdu

Merve Yılmaz