Doğuş Üniversitesi Öğretim Elemanları Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 6. Uluslararası Öğrenci Trieanali’nde Workshop Düzenledi

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Öğrenci Trienali’nde Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyeleri “Bildiğin Gibi Değil” adlı workshopun yürütücülüğünü yaptılar. Sanat ve Tasarım Fakültesi  Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Yrd.Doç. Dr. Dilek HOCAOĞLU, İç Mimarlık Bölümü’nden Yrd.Doç. Serpil ÖZKER ve Arş. Gör. Özge ERKAN, Resim Bölümü’nden Arş. Gör. Çağlar DOĞRU’nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen workshop’a farklı okullardan toplam 8 öğrenci katıldı.

Her gün kullanılan objelerin insan üzerindeki algısını yıkmak, objeleri var olan işlevlerinden kopartıp faklı bakış açısıyla yorumlayabilmek konularının amaç edinildiği workshop 30 Nisan, 2-3 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Basri Gündoğdu

Merve Yılmaz