Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Doğuş Üniversitesi Öğretim Elemanları Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 6. Uluslararası Öğrenci Trieanali’nde Workshop Düzenledi

Gönderen: Tarih: 26 Haziran 2013 – 14:39Yorum Yok

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Öğrenci Trienali’nde Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyeleri “Bildiğin Gibi Değil” adlı workshopun yürütücülüğünü yaptılar. Sanat ve Tasarım Fakültesi  Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Yrd.Doç. Dr. Dilek HOCAOĞLU, İç Mimarlık Bölümü’nden Yrd.Doç. Serpil ÖZKER ve Arş. Gör. Özge ERKAN, Resim Bölümü’nden Arş. Gör. Çağlar DOĞRU’nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen workshop’a farklı okullardan toplam 8 öğrenci katıldı.

Her gün kullanılan objelerin insan üzerindeki algısını yıkmak, objeleri var olan işlevlerinden kopartıp faklı bakış açısıyla yorumlayabilmek konularının amaç edinildiği workshop 30 Nisan, 2-3 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Basri Gündoğdu

Merve Yılmaz