Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık

Mimarlık Bölümü – Changing Cities Konferansı

Gönderen: Tarih: 28 Haziran 2013 – 08:01Yorum Yok

International Conference on “Changing Cities”: Spatial, morphological, formal & socio-economic dimensions” başlıklı uluslar arası konferans 18-21 Haziran tarihlerinde Skiathos, Yunanistan’da gerçekleştirilmiştir. University of Thessaly, Department of Planning and Regional Development ve Technical Chamber of Greece işbirliği ile düzenlenen konferansın ana teması “Dönüşüm sürecindeki Metropolitan Kentler” ve ilişkili Urban Design in Planning, Architectural Design & New Technologies, Sustainable Urban Planning & Development, Urban Cultures & Public Open Spaces, Urban Landscapes, Landscape Planning & Design, Historical Centers & Built Heritage Management, Transportation Planning and Policy in cities, Urban Planning Laws, Real Estate & Property Rights, Environmental Urban Planning, Green Architecture & Urban Design, Urban Economic Development, Place Marketing & City Branding, Shrinking cities, Divided cities, Migration, multinational and multicultural societies & Urban Planning başlıkları olarak belirlenmiştir. Konferansta toplam yaklaşık 300 adet bildiri sunulmuştur.  Konferansta  Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Nihan Gürel “Urban Design in Planning” temalı oturumda ortak yazarlı bir bildiri sunmuştur.

IMG-20130625-WA0000